Mottó:

A jóságnak ezer arca, a segítésnek ezeregy módja van! 

(Mira)

 Tevékenységünk – alapító okiratunknak megfelelően – a következő táncsport, táncművészeti, egészségfejlesztő-megőrző és karitatív célok megvalósítását szolgálja:

– Tehetséggondozás: tanulói jogviszonyban álló diákok közösségépítő, személyiségfejlesztő, egészségtudatosság fokozó attitűdjének kialakítása a keleti tánckultúrán keresztül. A tanév a résztvevők számára ingyenes. A diákok elsősorban hátrányos helyzetűek, speciális nevelési igényűek. Mentális és motorikus képességeikben alulteljesítenek. A tanfolyamon ezeket a jellemzőket is fejlesztjük szakember bevonásával.

– Táncsport versenyzés: a hazai és nemzetközi orientális tánc és modern táncsport versenyeken való részvétel, többszöri „arany” minősítés professzionális csoport kategóriában. Orientális táncfesztiválokon való részvétel itthon és külföldön.

– Kulturális rendezvényeken való megjelenés: pl. Savaria Történelmi Karnevál, Nádasdy Történelmi Fesztivál, egyéb hazai és külföldi történelmi és hagyományőrző rendezvények, fellépőként és/vagy adománygyűjtőként. Az adományokat rendszerint  hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozó oktatási intézmények támogatására, illetve tartósan beteg gyermekekre fordítottuk.

– Karitatív indíttatású rendezvények szervezése és lebonyolítása: Orient-Tál Jótékonysági Bál, Karácsonyi Angyaljárat, Gyermeknapi Angyaljárat – táncbemutató és ajándékozás a Markusovszky Kórház Gyermekosztályán; a Savaria Karnevál ideje alatt működő „Szultánia”, amely önálló kísérőprogram, ahol a kulturális tevékenységünk mellett adománygyűjtés is folyik.

– Egészségmegőrző, -fejlesztő rendezvények szervezése és lebonyolítása: „Szív hídjai” néven működik önálló programunk a „Szív Világnapja” országos rendezvény-sorozathoz kapcsolódva. (A szív- és érrendszer egészségének megőrzésének fontosságára hívja fel a rendezvény a figyelmet. A prevenció fókuszába a mozgást helyezzük, és az egészséges életmódot támogató alternatív lehetőségeket hangsúlyozzuk.) 2015-ben a Szív világnapi rendezvényhez kapcsolódóan, egy orientális táncfesztivált is útjára indítottunk hagyományteremtő céllal, Bellysium néven, elsődleges célcsoportként ezen betegségcsoport által – az újabb kutatások szerint – fokozottan veszélyeztetett nőket megszólítva. A rendezvényekre fellépőket és résztvevőket is szerveztünk – szervezünk.

Vállalunk orientális táncbemutatókat, fellépéseket  klasszikus stílusban és modern, látványos show-műsor formájában céges és privát jellegű rendezvényeken egyaránt!